Nonni, tänää käytiin taas treenailemassa tokoa hallissa. 1/4 hallitreeneistä ennen kisoja... enään ehtii kolmet treenit olemaan. JAIKS!! Pitää vaa luottaa et Tuike osaa kyllä asiansa :)

Tänään aamupäivällä poijat pääsi leikkimään ja harjoittelemaan noutoja Söderfjärdenille, sekä Laihialle; sillä välin minä nukuin sängyn pohjalla yövuoron jälkeen. Tuisku varsinkin rakasti noutamista, niin kuin aina :) kostautui se sitten illemmalla treeneissä, että Tuisku oli saanut juosta mielin määrin ja leikkiä hangessa Tanen kanssa.

Kun sitten pääsimme ToKo-treeneihin teimme ensimmäisenä estehypyn. Se onnistui kuin vettä vaan. Sitten ihan treenien loppu puolella Tuisku alkoi olla jo todella väsyksissä ja keskittyminen meinasi herpaantua koko ajan, joten teimme yhden erittäin helpon hypyn.

Näiden hyppyjen väliin mahtuu monenmoista erilaista treeniä. Muun muassa noutokapulan noutoa.. Noh sehän on noutoa, joten sen kuuluisi onnistua poikkeuksetta joka kerta... Mutta. Tänään Tuisku otti ihan väärin kapulasta kiinni, ennen ei hallissa olekaan tehnyt sellaista. Onneksi uuden yrityksen jälkeen taas alkoi noudotkin skulaamaan, ja otettiin aivan oikealla tavalla kiinni, haettiin ja tuotiin vauhdilla. Se on se meidän noutaja :)

Harjoittelimme myös seuraamista hihnassa. Hyvin meni, kunnes Tuisku taisi löytää jonkin hyvän hajun. Taisi olla edellisen penturyhmän tuoksuja... Kyllä me ollaan kuiteski seuraamisessakin edistytty.

Harjoittelimme myös liikkeestä seisomista ja maahan menoa. Ne meni molemmat nappiin, oikee kympin suoritus oli kyllä myös seuraamisen osalta, eikä puhettakaan mistään ennakoinnista. :)

Sitten teimme myös pari kertaa kaukokäskyjä, hyvinhän nekin meni.

Nyt on vain pelkona se, että mites käy kisoissa, kun treenit on menny niin hyvin!!!