Totesin tänään äitin kans koiria lenkittäessä, että Tuisku on oikee SUPERkoira, isolla ässällä :p Tuisku on ollut alle 4 kk, kun on oppinut käskyt istu, maahan, paikka, tänne :) lisäksi vuoden ikäisenä Tuisku oppi tokoliikkeet "maahanmeno seuraamisen yhteydessä" sekä "seisominen seuraamisen yhteydessä". Mikä huippusuoritus oppia ne niin nuorena! :) Alle vuoden ikäisenä pentutreffeillä Tuisku osasi jo kantaa varista ja noutaa myös, sekä dummyä tietenkin, lisäksi oli verijäljellä muutaman kerran käyty... mutta kaiken huippu oli, että Tuisku osasi myös olla vetämättä remmissä (vielä silloin, ennen kuin tämä ihana ikä alkoi, jolloin nartut kiinnostavat) :P Tietenkin myös näyttelyseisominen luonnistui jo puolen vuoden ikäisenä, mistä löytyy kuviakin galleriasta kotisivuiltamme. :) Lisäksi VaraSertin saimme (junioriluokassa, lisäksi olimme Tuiskun kanssa PU4) alle vuoden ikäisenä. :) Tuisku siirtyi alle vuoden ikäisenä Tanen toko-ryhmään harjoittelemaan jotain pientä aina välillä, sillä penturyhmä oli liian helppo Tuiskulle (välillä tosin penturyhmässä kävimme tekemässä vaikeampina liikkeitä). :)

1 v - 2 v oli tapahtumarikasta aikaa!! Tuisku sai taipparit (taipumuskokeet, NOU1) läpi vain alle puolentoista vuoden ikäisenä (13.6., koeselostus kotisivuilla). :) JES, hienoa Tuisku! :) Sertin ja VSP-sijoituksen Tuisku sai (Jurva, 1.8., arvostelu löytyy kotisivuilta) vain puolentoista vuoden ikäisenä hienosti kovassa kilpailussa :) Seuraavan VaraSertin, joka oli siis toinen, Tuisku sai parin viikon päästä sertistä, eikä paljosta jäänyt sekään (PU4), että olisimme saaneet myös Mustasaaresta Sertin! Kaiken tämän ilon ja onnistumisen keskellä tuli myös hieman takapakkia puolessa välissä vuotta... sillä Tuisku säikähti jotain näyttelyssä ja arasteli sen jälkeen kosketusta ja oli hieman säikky, siitä alkoi sitkeä mörkökausi... josta olemme kuitenkin jo lähes päässeet yli! :)

2 v - 3 v onkin ollut sitten hieman hiljaisempaa aikaa erinäisistä syistä johtuen... Mm. näyttelyissä ei ole tullut käytyä, sillä oli hirveä karvanlähtö, kun olisi joitain näyttelyitä ollut... lisäksi olin yhden näyttelyn aikaan ulkomailla, joten siinä meni sekin.. ja kesän olin keskisuomessa kesätöissä, joten silloonkaan ei oikeen näyttelyihin päässyt... :S Vaikka näyttelyissä emme käyneet niin kävimme sentään tottelevaisuuskokeessa... Ne olivat ensimmäiset viralliset niin mulle ku Tuiskulleki (möllikisoissa olemme käyneet jonkin verran). Tuisku sai ALO3 (21.8., osasuoristus löytyy kotisivuilta), eikä paljoa jäänyt kakkostuloksesta. Yllätykseksemme saimme myös Merenkurkunnoutajien aloluokan mestaruuspalkinnon, JES! :)

3 v synttäreiden jälkeen ei olekaan sitten vielä paljoa ehtinyt tapahtua, mitä nyt kävimme yhdessä ToKo-kokeessa ja saimme ALO2, pistein 158.5. :) Hienosti meni, sillä puolitoista pistettä vain jäimme ykköstuloksesta!! :) Tästäkin kisasta löytyy osasuoritus kotisivuiltamme :)

Lisäksi Tuiskun kanssa on harjoiteltu kaikkea pientä kivaa :) Mm. Luoksetulosta pysähtymistä ja maahanmenoa, kaukokäskyjä sekä kaiken maailman pieniä temppuja, joista lisää löydät kotisivuiltamme... http://kultsut.webs.com/

 

Käythän kurkkaamassa, mitä koirien kanssa tehdään, sekä uusia uutisia ja valokuvia! :)