Tuisku, "Castleheath's Newpower", 3 vuotta!

Tasan kolme vuotta sitten syntyi kauniin kultaisenvärinen pentu, jonka nimeksi tuli Tuisku. 7 viikkoa myöhemmin tämä sama koira istui kanssamme autoon ja nokka kääntyi kohti Vaasaa ja uutta kotia. Kotipihaan päästyä Tuisku näki ensimmäistä kertaa kämppiksensä Tanen - hyvin näytti pojilla menevän :)

Sitten olikin aika opetella sisäsiistiksi ja kaiken maailman perustottelevaisuusasioita. Tietysti myös yksin piti oppia kulkemaan remmissä ja myös Tanen kanssa samoilla lenkeillä.

Sitten kun kaikki perusasiat oli opittu kokeiltiin hieman rajoja ns. kokeiltiin jäätä kepillä. Jos vaikka saisi syödä seinän kulmaa tai tuoleja tai vaikka kenkiä... mutta ei, niitä ei saanut syödä.

Tämän jälkeen onkin tapahtunut kaikenlaista jännittävää Tuiskun elämän aikana. Tuisku on suorittanut noutajien taipumuskokeen hyväksytysti (vain hieman yli 1 vuotiaana) , saanut sertin ja ollut paras uros näyttelyssä, kisannut tottelevaisuudessa saaden ALO3:en, käynyt MeJän peruskurssin sekä useita muita kursseja, kehissä ravannut niin oikeissa näyttelyissä kuin Match Show:ssakin.

Lisää Tuiskun, sekä Tanen tekemisiä löytyy kotisivuiltamme... http://kultsut.webs.com/

On Tuiskusta vain kasvanut hieno nuori uros!

Ps.Tuisku kiittää lahjoista, pallosta ja Flappysta :)

Pps. Onnittelut koko N-pentueelle!