Tuiskun kans käytiin taas vähä treenailemassa ToKoa hallissa. Kisat ovat merkattuna kalenteriinkin jo, ehkä siitä voi päätellä ettei oo enää mahdollista perua. :p

Ensinnäkin hyppy.. AI ETTÄ! Ilman mitään ongelmia, tuplakäskyjä tai muutakaan kiellettyä Tuisku-poika otti ja hyppäs ; este oli vielä kaiken lisäksi turhan korkea. IHANAA Kultapoikani! :)

Seuraaminenkin onnistui erittäin hyvin, eipä siinäkään ollu oikeestaan mitään ongelmia. Pitää vain treenata edelleen pienemmissä sarjoissa, eikä suoraan sitä koko liikesarjaa. Eiköhän Tuisku opi seuraamaan vähitellen virheittä, hyvällä mallilla olemme. Seuraaminen remmissä ei ole yhtä varmaa kuin ilman remmiä, mutta eipä sekään pitäisi nollille kisoissa mennä x)

Liikkeestä maahanmeno ja liikkeestä seisominen onnistuivat molemmat erittäin hyvin. Tuisku ennakoi yhden kerran istumista, mutta tein liikkeen uudestaan vain siitä kohdasta jolloin Tuisku jää makaamaan ja sitte palaan viereen. Edelleen Tuiskun niin kuin myös Tanenkin kanssa saa jättää aina sen istumaan nousun/menemisen väliin treenatessa. Kyllä se sitten kisoissa onnistuu, toivottavasti.

Luoksetulossa ei yllättäen ollut ongelmia, nopea ja varma on niin kuin ennenkin :) kannatti kyllä ToKo-luoksetulossa vaihtaa sana. Sittenhän sitä toista sanaa voi käyttää luoksetulosta pysäytyksessä.

Kaukokäskyt ja noutokapulan haku... Kaukokäskyissä saa vähitellen alkaa pidentämään väliä, mutta ei saa ottaa liian suurta askelta kerralla. Noutokapulan hausta taas voidaan sanoa se, että haku on yhtä nopeaa kuin nomessa, mutta palautus, niin, noh se ei ole kovin nopea, mutta varma se on niinkuin aina noudossa.

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tane sai taas tehdä kaikkea kivaa kotona sillä välin kun Tuisku kävi pitämässä hauskaa treeneissä.

Tane sai aktivoitua aktivointipallon kanssa. Tane todellakin tykkää tehdä kaikkea, sillon kun on ns. ainut koira. Tane on kuin pikkupentu, yhtä innoissaa, kun pääsee tekemään aktivointilelujen kanssa ja saa vielä palkaksi namia. Lisäksi se sana "HYVÄSKÄ" ja "NAKSUTIN" ovat Tanen lempiasioita :)