tänään sunnuntaina 29.1. olimme Tuiskun kanssa treenaamassa Koivulahden hallissa. Luulin, että meillä olisi ongelmakohtana hyppy, mutta ei se ollutkaan.

Tuisku hyppäsi todella hyvin, ilman tuplakäskyjä tai mitään muutakaan, tarvitiin vain "hetsaussana". Hyvä Tuike!!! :)

Sitten teimme noutokapula treenin. Ei mitään ongelmia siinäkään, hyvin hakee ja tuo :)

Vähän kokeilimme seuraamistakin. Noh naksuttimella se meni kuin unelma... mutta kun naksuttimen ottaa pois, ei siitä tulee enää oikeastaan mitään, tai kyllä Tuisku seuraa, mutta ei puhettakaan minkäänlaisesta katsekontaktista :S Noh, vielä me ehditään petraan sitäki ennen kisoja :)

Sitten kokeilinpahan kokeilun vuoksi tehdä myös AVO-luokan liikkeen; liikkeestä maahanmeno, jolloin mennään koiran taakse ennen kuin palataan sivulle.
Tuisku ei ollut koskaan tehnyt kyseistä liikettä, mutta saman tien jäi maahan (sen Tuisku osaa jo ALO-luokasta) ja kun kävelin Tuiskun ohi ja jäin taakse seisomaan, yllätyksenä Tuisku ei edes kääntynyt katsomaan minua. Kun palasin Tuiskun viereen ja ennen käskyä istu, ei Tuisku meinannutkaan ennakoida, vaan odotti nätisti käskyä :)

Ne oli ne Tuiskun supertreenit, n.40 min :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten näihin talvisiin seikkailuihin ......28.1. ja 21.1.

21.1 pojat pääsivät nomeilemaan Söderfjärdinin pellolle. Vauhti oli välillä päätä huimaavaa ja lumi pöllysi :p

Tuiskun ja Tanen dummyn noutoa...

... ja vielä noudetaan :)

Tässä on vähän treeniporukkaa kuvattuna, toisin sanoen meillä treenataan vaikken itse olisi paikalla. Ja vielä tälläinen koirien poseeraus kuva rankan päivän päätteksi.

 

28.1. pojat pääsivät nomeilemaan Rantareviirille. Ja taas lumi pöllysi ja hauskaa oli :)

Tane ja Tuisku noutaa dummyä, kukin omalla tyylillään :)

Sitten on vuorossa omat hyppytyylit.

Tanen "hetsausta" ennen dummyn noutoa. Ja sitten vielä Tanen tyyliä, pää hankeen. Mahtaakohan olla todella kovan treenin jälkeistä viilentymistä?

Tuisku mietiskelee. Tuisku odottaa, että dummy lentää ja saisi hakea sen. Vieressä Tane tarkkailee, kuinka sillä Tuiskulla menee.

Lumipallojen nappaaminen on varmastikin talvella molempien koirien lempipuuhia.   Sitten vielä tälläinen ryhmäpotretti.