Tuisku oli lauantaina 30.7. Jurva-Kurikan näyttelyssä ja sai sieltä KÄY ERI KÄK 2 SA ja periaatteessa oli PU V :) Tuomarina oli Paavo Mattila. Tuisku sai viimeksi häneltä H:n, joten tavoite on enemmän kuin suoritettu (parempi kuin H Mattilalta). :D

Ensinnäkin Tuisku juoksi todella hyvin varsinkin muutaman kierroksen jälkeen, sekä pysähtyi kuin tatti paikalleen... ei lähes ollenkaan tarvinnut jalkoja siirtää seisotettaessa. Alkaa meidän pikkunenkin, jo 3 v, oppia automaattisesti oikean asennon näyttelyseisonnassa. :)

Tuiskun luokassa oli yhteensä 4 koiraa, jotka kaikki saivat ERIN. Tuisku hävisi koiralle, joka tällä hetkellä on pärjännyt todella hyvin, joten eipähän ainakaan huonolle koiralle hävitty :)

PU-kehässä taas oli sitten monia hienoja koiria. Tuomari, Paavo Mattila, valitsi koirista valmiiks sen järjestyksen, miten aikoo koirat sijoittaa. Jotenka, me olimme sitten viidentenä jonossa. Edellämme oli vain kasvattajia ja tän hetken huippunimiä koirissa.

Kaunis uros. Hyvä kaunis ilmeinen pää. Erittäin hyvä kaula. Sopusuhtainen runko.
Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä ylälinja ja karvapeite.
Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös.

KÄY ERI KÄK 2 SA
Paavo Mattila

Tässä nyt sitten jonkinlainen kuva sieltä. Lähes kaikissa Tuisku katsoi väärään suuntaan tai silmät olivat kiinni, mutta tästä nyt edes jonkin verran näkee Tuiskun kropankin kehittymisen.

.... Niin ja tässä elokuun aikana olisi tarkoitus käydä myös vähintään yhdessä ToKo-kokeessa, toivottavasti myös näyttelyihin päädytään ennen karvanlähtöä.