Molemmilla koirilla oli tosiaan jo vuoden näyttelytauko, että siihen nähtynä molemmilla meni erittäin hyvin varsinkin tää näyttelyissä käyttäytyminen; ei tarvinnu rähistä, eikä haukkua kenellekään. :)

Tane sai H:n ja taas laitetaan koira laihikselle, mutta miten voi vähentää ruokaa tästä vielä lisää. Lähinnä halusimme nähdä, mitä Tanesta tykätään tällä hetkellä, mutta eipä ollu arvostelu paljoa muuttunut edellisestä vuodesta. Tuomari totesi heti, että tämä koira on ainakin ollut ruoka-aikana kotona. Ja tykkäsi Tanen luonteesta paljon, mutta toivoi sen ikäisen koiran olevan jo valmis.

6 vuotias miellyttävä käytöksinen uros joka tänään esiintyy turhan tuhdissa kunnossa, sillä on kaunis profiili mutta se on kauttaltaan turhan kapea niin päästään kuin rungostaankin, niukahkot  joskin tasapainoiset kulmaukset, hyvä ylälinja, rungon tulisi olla täyteläisempi, hyvä karvan laatu joskaan ei parhaimmillaan tänään, hyvät sivuliikkeet kovin ahtaat takaa, esiintyy ja esitetään erinom.

AVO H

Tuisku sain EH:n tuomarin piiiiitkän mietinnän jälkeen... taas mietti antaako ERI:n vai EH:n :P Kehui todella paljon Tuiskua ja luonnetta ja tykkäsi todella paljon Tuiskusta, mutta ahtaiden takaliikkeiden takia joutui antamaan EH:n. Nonni, Tuiskua siis kannattaa viedä näyttelyihin enemmän :P

kauniin kullan värinen uros jolla miellyttävät mittasuhteet vahva kaunis ilmeinen pää, kaunis kaula ja ylälinja, hieno eturinta, tasapainoiset kulmaukset, korkeahko kinner, kauniit sivu liikkeet kovin ahdas takaa, hyvä karvan laatu, esiintyy ja esitetään kauniisti.

KÄY EH

Molempien koirien arvostelussa oli raksi kohdassa "rodunomainen lähestyttäessä"!!!!

Nyt sitte vaan etsimään uusia tuomareita, joille viedä Tuiskua :) ja jos sitä vaikka ensi kuussa menisi Tuiskun kanssa ToKo-kisoihin :)